dimecres, 13 d’octubre del 2010

botes bones i TenaLady

Des d'avui aquest serà un nou blog.
Em passen massa coses estranyes des de fa un temps.
Perquè fa un temps que compro via internet.
Barat.
Senzill.
Sense perdre temps.
I m'agraden les botes, passo de dur esclops d'estiu a botes d'hivern.
I el calçat és car.
Per internet, no tant, sovint molt menys, de vegades sembla un regal. Malament, massa, (la mama diria que comprar barat és comprar dues vegades...)
Però, ai las!
En un mes he caigut dues vegades.
Sense massa conseqüències, la veritat.
Però avui, coi, he relliscat (sola de la bota barata barata) i...m'ha passat allò que diu la tele i que jo me'n fotia, "nadie notará el olor"...
Clar, ràpidament m'he canviat les calces!
A veure si per comprar botes barates, hauré de comprar "Ausonia o Tena..." , no pot ser que quan caic m'escapi el pipí... o sí?

11 comentaris:

LEBLANSKY ha dit...

Zel, l'estètica del teu bloc -que a mi m'agrada molt, cal dir-ho- amaga un contingut inesperadament dur i compromés -que a mi m'agrada molt, també cal dir-ho.
Et segueixo :)

Anònim ha dit...

Hola jajaja jo tb esbari hair pero per culpa de una cagera de gos guarro el propietari, el cas, ¿com compres les botes per internet?, i si despres no et venen bones o no son comodes ¿que?, explicau al seguent post jajajajaj ;)

Amylois ha dit...

A mi m'encanten les botes, pero el meu problema es que tin (los gemelos) molt grossos i cap bota emb tanca...ahi de buscar i buscar i buscar...gairebe un miracle...peró avere si ser mare emb porta una grata sorpresa...jejeje


(perdona el meu català, no sé escriure'l)

Lluís Bosch ha dit...

Jo sóc dels que va entrant al teu blog a llegir, encara que t'escrigui poc. De manera que espero que -malgrat els canvis- conservis la part essencial de la cosa. Mira, jo també vaig fent experiments i de passada et dic que també he començat a comprar per internet. No han estat calces, de moment només a Amazon llibres i DVDs. Que tinguem sort!

jpmerch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
jpmerch ha dit...

L'última vegada que vaig caure, pixar-me no, però cagar-me en qui va encerar el terra, ho vaig fer amb ganes, tot i que supose que els que em van veure caure sí tindrien alguna pèrdua.

wanderlust ha dit...

hahahah, molt bo noia; jo també solc comprar per internet, i les sabates, és clar, només cal saber el número; la roba ja és tota una altra cosa, mai n'he comprat, doncs te l'has d'emprovar primer.

Alyebard ha dit...

El que dona de si una caiguda! Jo de moment només compro per Internet llibres que aquí no trobo ( en anglès i una mica freakis).
Molt bon blog!

Lale Mur ha dit...

Hola, Zel.
Ai, ai...què bo :)

Fa ja una setmana que he vist unes botes fantàstiques en amazon.co.uk i encara no m'atreveixo a comprar-les. El meu problema és que depenent de les sabates les talles són diferents. no ho sé perquè :) per això ningú vol comprar sabates per a mi com regal, perquè després les canvio quasi sempre. llavors, no em aconselles comprar-les aquelles botes? Per cert, gràcies per la teva visita al meu bloc. Et seguiré llegint. Bon cap de setmana!

Anònim ha dit...

Hola Zel, gracias por tu mensaje y tu apreciacion a mi trabajo, Claro que si puedes utilizar la photo the Darling con la mension de mi nombre, es un elogio a mi arte! perdona pero no sabia a donde responderte asi que lo hice aqui entre tus comentarios
Gracias y saludos
Janet

Jordi Tudó ha dit...

Compte amb segons que és perd!!
Bon Nadal, prosperitat i felicitat pel 2011

Una abrçada, salut i sort

la vida és un cercle, surt el sol i es pon, nits de lluna plena fins que l'alba ens treu del son... la vida és un cercle, i em vaig preguntant... els mesos com passen, els anys passen volant!