diumenge, 29 de març del 2009

Gràcies, Qaesar

Seguint amb el títol, "al César lo que és del César y a Dios lo que es de Dios", em deien a mi de petita. Com es pot dictar sentència per a tantes dones i homes des d'un tro reial? No hem de creure allò "del meu regne no és d'aquest món" com una bona declaració d'intencions, per tant, no t'hi posis, que la salut sí que és cosa d'aquest món, i hi ha coses amb les quals no es pot jugar?
Siguin quines siguin les causes, moltes dones s'han encomanat sense ni pensar que l'home podia ser portador, molts homes no saben que són portadors, el sexe i les relacions són aspectes amb qui ningú s'hi hauria de poder posar, en tot cas opinar, aconsellar, però mai dictar sentències. I ja no parlem de violacions, abusos, mil camins que poden portar a una malaltia que és una sagnia de vides, i molt més al continent africà. I amb tot cinisme va allà a proclamar aquestes bajanades? Au, va, que venguin tots els seus béns terrenals i es dediquin a les bones obres de caritat. Que això si deu ser cristià, això sí deu seguir l'esperit i la paraula de l'evangeli. No puc amb el cinisme i el viure d'esquena a la realitat i a les misèries, hi ha llocs on les paraules no curen, senyor, hi ha llocs on si vols fer el bé, t'has d'enfangar i treure't la infalibilitat, que no la teniu, senyor.

5 comentaris:

Júlia ha dit...

No entenc pas que encara tingui 'parròquia'.

Agnès Setrill. ha dit...

I això que Jesucrist era comunista! Si aixequés el cap,...Vull dir que si tot això fós veritat, el déu dels catòlics no se si podria perdonar a la santamareesglésia pels seus pecats que han fet al llarg de la història, i amb les políques que segueixen gastant.

El que no entenc, com la Júlia, és com hi ha capellans "llestos" i bona gent que encara els fa costat...

assumpta ha dit...

Em sembla molt bé que la gent tingui fe i vulguin fer palesa d'aquest cristianisme (o el que sigui), ara bé, el que no entenc, és com no veuen que ja fa molt de temps que "el vaticano y sus normas" no són res més que ximpleries.
Em fan tanta por com els polítics.
Que s'ho facin mirar!
;)

Trini González Francisco ha dit...

El que no tenen és vergonya.

Anònim ha dit...

HE DECIDIDO VOLVER POR VUESTROS APOYOS Y POR LOS APOYOSDE AMIGOS CERCANOS VLOVER CON VOSOTROS Y DAR GUERRA ESTOY DE VUELTA Y AGRADEZCO BUESTROS APOYOS ESPERO QUE PUEDA CONTAR CON VOSOTROS SALUD Y REVOLUCION. GRACIAS

la vida és un cercle, surt el sol i es pon, nits de lluna plena fins que l'alba ens treu del son... la vida és un cercle, i em vaig preguntant... els mesos com passen, els anys passen volant!